Víte, že lze upéct pizzu přímo na grilu? Pokud patříte mezi fanoušky grilování i milovníky pizzy, potěší vás možnost upéct si na grilu. K tomu postačí gril a pečicí kámen. Dokonale upečenou italskou pizzu je možno upéct buď v peci, nebo na pečicím kameni. Tajemství pečení na kameni spočívá v tom, že porézní povrch kamene odčerpá veškerou vlhkost z těsta. Tato technologie pečení dá vzniknout křupavému okraji, bez kterého by nebyla pizza pizzou. Na pečicím kameni Eva Solo můžete upéct i koláče, sušenky a chléb. Pokud vás při grilování překvapí nepřízeň počasí, můžete použít kámen i v troubě ve vaší kuchyni. Pečicí kámen ve stručnosti: K pečení pizzy a pečiva na grilu Použití venku při grilování i doma v troubě Lze použít na grilu na dřevěné uhlí i plynovém grilu Průměr 35,5 cm Neglazovaný keramický materiál kordierit s výjimečnou teplotní vodivostí Po použití umýt horkou vodou V naší nabídce naleznete i pizza lopatu pro snadnou a profesionální manipulaci s pizzou.
Barva / rozměry |
Ø 35,5 cm |
Popis 1 |
keramika |
Popis 2 |
kordierit |
Popis 3 |
není vhodné do myčky |